HOE BELANGRIJK IS DE PRIJS?

Dat is lastig in te schatten. Goedkoop hoeft niet perse slecht te zijn en duurder niet perse beter. Het is goed om zelf te bepalen wat u belangrijk vindt bij de prijs kwaliteit verhouding. Grotere organisaties hebben vaak meer ervaring maar ook meer kosten omdat medewerkers het hele jaar bezig zijn met programma, kwaliteit, communicatie, animatieprogramma etc.

 

Werkt de organisatie met professionele, vaak streng geselecteerde en betaalde trainers of met goedwillende vrijwilligers, ook dat heeft uiteraard invloed op de prijs en kwaliteit. Aan de andere kant kan een voetbalkamp, geleid door iemand die dat leuk vindt, ook best goed zijn. Ook al is het meer hobby dan professie. Dat is vaak moeilijk te onderzoeken omdat deze voetbalkampen lokaal zijn en mogelijk niet elk jaar worden georganiseerd.

1, 3 of 5 voetbaldagen, of toch liever een slaapkamp?

De duur van het voetbalkamp is uiteraard van invloed op de prijs. Slaapkampen zijn vanzelfsprekend duurder omdat hier ook alle maaltijden, dranken, slaapgelegenheid en avondprogramma inclusief zijn. Vraag u bij uw keuze ook goed af hoe deze zaken zijn geregeld bij de organisator van uw voorkeur. Het slapen in ”kleinere” slaapzalen met goede bedden zal in de regel duurder zijn dan slapen op veldbedjes.

1-daagse voetbaldagen zijn vaak relatief duurder dan 3- of 5-daagse voetbaldagen. Bedenk goed wat belangrijk voor u en uw voetballer is en kies de geschikte aanbieder met de prijs die bij u past. Bij twijfel adviseren wij u altijd om voor professionals te kiezen. Die weten hoe ze het leuk moeten maken voor de kinderen. Let ook op de ‘opvang’-tijden; bij sommige aanbieders is dat van 10.00-15.00 uur, bij andere echt de hele dag.

Wat beïnvloed de prijs?

Top 3 aanbieders

4.7/5
4.5/5
4.2/5
Voetbalkamp Info
Logo

organisatie AANMELDEN

KAMP AANMELDEN