Contact

Contactformulier

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.

 

Hoe kiest u een voetbalkamp voor uw kind?

Dat is heel persoonlijk. Wat vindt u belangrijk? Kwaliteit, prijs, afstand etc. Deze website geeft u voetbalkamp en voetbaldagen informatie, zodat u weet waar u op kunt letten en waardoor u kunt bepalen wat belangrijk is voor uw kind. Het verschil tussen een voetbalkamp en voetbaldagen is dat bij een voetbalkamp uw kind gaat overnachten op een locatie. Kiest u echter voor voetbaldagen dan slaapt uw kind thuis.

Aan de hand van deze website kunt u het beste voetbalkamp of de beste voetbaldagen voor uw kind uitkiezen, daarmee heeft u de kans om een teleurstelling te beperken tot een minimum.

 Kies bewust; het gaat om uw kind

Een voetbalkamp wat bij uw kind past is een belangrijke keuze, want een slechte ervaring op het kamp kan bij uw kind langere tijd een vervelend gevoel oproepen. Soms gaat het zelfs zover dat ze nooit meer op kamp willen. Dat is natuurlijk nooit uw bedoeling. Gelukkig komt de overgrote meerderheid thuis met een grote glimlach. Het kind is dan juist blij en heeft een positief gevoel. Zij denken nog vaak terug aan deze dagen en praten er nog veel over. Het verhoogt hun zelfvertrouwen als het gaat om omgaan met wat grotere groepen. Daar bovenop neemt het plezier in voetbal en sport toe.